Дух песика і псіх-сатаніст 3

PART 3
Останні кадри — падає вилика стіна, а за нею красивий ландшафт раю….і тут всі ті шо не стрейт едж, афігелі від красоти якої вони не бачили. но не все сталося як гадалося. Там лежав машиніст в обнімку з кроліком Бані і жрали моркву. Лестат со сваєй падружкой і група 5демонів афігелі від того шо сатаністи можут жрати морвку. Вони її кушали так смачно шо аж вампіри захотілим в них її відібрати і тоже пакушать. Але на морку був встановлений ліміт, патаму шо срана юлічка темошенко ввела податок на інтернет і безліміт весь ізчез беследно, а псіх сатаніст з кроліком не звертали увагу ні на кого і кушали моркву. 
Накинулись всі на сатаніста і на кроліка, вкрали в них моркву, надавали їм кропивою по дупі. Сатаніст з кроліком були безсилі проти такої зграї вампірів, але мір був на їх стороні, так як вони не хотіли шоб стени ієріхона падали, і був на їх стороні Бога, не смотря на то шо він сатаніст, Бог їм допоміг. Він зробив день і всі вампіри здохли від лучів сонця. Сатаніст з кроліком не були голодними більше ніколи. і у них було всьо шо нада для щастья. У кроліка був його любімий сатаніст, а у сатаніста був його любімий кролік і ше + до того море моркви. Сатаніст став вегатеріанцом і прийняв стиль життя «чітка межа». 
Жили вони довго і щасливо, а душа переїханого песика воскресила розплавлені рейси над якими постарався кролік, і вселився в проводніцу яку вбив сатаніст. І короче, сіла вона за керування поїзда тай поїхала додому, де вона війшля жаміж за якогось брата Потапа, в якому була душа роздавленого щура, тоже поїз постарався. 
І сяяло яксраво сонце над полониною, і росла в полі морква.....
Написано для душі. 
Автор: Віталій Голопапа та Светлана Кипли

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте